Fiica lui Tony Blair, AMENINŢATĂ cu arma

Fiica lui Tony Blair a scăpat nevătămată după ce a fost ameninţată cu arma de doi bărbaţi în timpul unei tentative de furt, relatează The Independent, în ediţia electronică de joi.

272 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Tony Blair, AMENINŢATĂ cu arma

Kathryn Blair (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kathryn Blair, în vârstă de 25 de ani, a fost ameninţată în timp ce mergea pe o stradă din centrul Londrei împreună cu prietenul ei şi un grup de prieteni.

Scotland Yard a confirmat că un incident care a implicat doi bărbaţi, dintre care unul înarmat, a avut loc în Ivor Place, Marylebone, luni seara, la ora 20.30.

"Victimele au fost un bărbat şi o femeie; suspecţii sunt doi bărbaţi", a declarat un purtător de cuvânt.

Incidentul ar fi avut legătură cu o tentativă de jaf care a avut loc în apropiere cu o jumătate de oră înainte.

"De fiecare dată a fost arătată o armă de foc dar nu a fost folosită - nu a fost tras niciun foc. Niciuna dintre victime nu a fost rănită şi nu s-a furat nimic în timpul incidentelor", a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Primul incident a avut loc în Boston Place, la ora 20.00. Poliţia investighează ambele tentative de jaf.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici