Un fost director al CIA susţine că Donald Trump a corupt instituţiile şi legile din SUA

John Brennan, fost director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) şi un critic înverşunat al actualului lider de la Casa Albă, a afirmat că "principiile democratice" ce stau la baza Statelor Unite sunt pe cale de erodare din cauza acţiunilor preşedintelui Donald Trump, informează The Washington Examiner.

932 afișări
Imaginea articolului Un fost director al CIA susţine că Donald Trump a corupt instituţiile şi legile din SUA

Fost director CIA: Donald Trump a corupt instituţiile şi legile din SUA

Brennan, invitat într-o emisiune la postul NBC, a fost rugat să evalueze situaţia din Statele Unite aplicând metodele de analiză folosite de CIA pentru a evalua alte ţări.

"L-am privi ca pe un guvern foarte corupt, care se află chiar sub influenţa acestui individ puternic, care a putut chiar să corupă instituţiile şi legile ţării", a afirmat fostul oficial CIA, adăugând: "Cred că nu mai este vorba de o democraţie dacă un autocrat o are în mâinile sale".

"Principiile democratice pe baza cărora este fondată ţara sunt pe cale de erodare în acest moment", a adăugat Brennan.

Fostul director CIA a fost vizat de numeroase critici dure din partea preşedintelui Trump, în mod particular în timpul anchetei Mueller privind imixtiunile electorale ruse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici