Fost ministru britanic: Theresa May ar trebui să amâne votul din Parlamentul de la Londra pe tema Brexit

David Davis, fost ministru pentru Brexit, afirmă că premierul britanic Theresa May ar trebui să amâne votul din Parlamentul de la Londra pe tema acordului privind ieşirea Marii Britanii din UE, pentru a pune presiune asupra Uniunii Europene, informează postul Sky News.

1075 afișări
Imaginea articolului Fost ministru britanic: Theresa May ar trebui să amâne votul din Parlamentul de la Londra pe tema Brexit

Fost ministru britanic: Theresa May ar trebui să amâne votul din Parlamentul de la Londra pe tema Brexit

Fostul oficial a afirmat într-un material pentru The Daily Telegraph că Uniunea Europeană se teme că în cazul unui Brexit fără un acord ar putea pierde cele 39 de miliarde de lire sterline datorate de Marea Britanie.

Votul privind acordul de Brexit negociat de Theresa May era programat iniţial să aibă loc în decembrie, însă a fost amânată pentru perioada de după 14 ianuarie.

Davis a sugerat că liderii UE ar putea oferi un acord mai bun decât cel negociat până acum dacă Marea Britanie dă semne că ar putea ieşi din UE fără un acord.

"Acordul de Retragere nu respectă rezultatul referendumului", subliniază fostul ministru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici