FOTO Transformare uluitoare a unui bolnav de coronavirus. „După şase săptămâni nici nu mai puteam ţine telefonul în mână”

  • Mike Schultz a fost grav afectat de coronavirus şi a stat imobilizat în pat pentru mai bine de şase săptămâni
  • Atunci când şi-a revenit era extenuat şi extrem de slab
  • Acesta a publicat două selfie-uri, de dinainte şi după îmbolnăvire, pentru a evidenţia diferenţele
11822 afișări
Imaginea articolului FOTO Transformare uluitoare a unui bolnav de coronavirus. „După şase săptămâni nici nu mai puteam ţine telefonul în mână”

FOTO Transformare uluitoare a unui bolnav de coronavirus. „După şase săptămâni nici nu mai puteam ţine telefonul în mână”

Americanul Mike Schultz a fost grav afectat de coronavirus şi a stat imobilizat în pat pentru mai bine de şase săptămâni. Atunci când şi-a revenit era extenuat şi extrem de slab. Acesta a publicat două selfie-uri, de dinainte şi după îmbolnăvire, pentru a evidenţia diferenţele, scrie buzzfiednews.com.  
 
„Am vrut să arăt că i se poate întâmpla oricui. Nu contează dacă eşti bătrân sau tânăr, dacă suferi sau nu de alte boli. Te poate afecta”, a spus el. 
 
În perioada cât a fost intubat, acesta a fost inconştient.
 
„Credeam că a durat o săptămână”, a declarat el pentru BuzzFeed News.
 
Discutând cu una dintre asistente despre tratamentul pe care l-a primit când a fost sedat şi intubat, a aflat însă că a stat la pat nu mai puţin de şase săptămâni. 
 
„Eram atât de slab. Asta mă frustra”, şi-a reamintit el. „Nu puteam să ţin telefonul, era atât de greu. Nu puteam să tastez, mâinile îmi tremurau”. 
 
Bărbatul în vârstă de 43 de ani din San Francisco nu avea alte afecţiuni. Acesta mergea la sală de şase sau şapte ori pe săptămână. Cântărea 86 de kilograme. După ce s-a îmbolnăvit de coronavirus, la câteva săptămâni după ce începuse din nou să mănânce, a ajuns la o greutate de 70 de kg. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici