FOTO, VIDEO Agent de poliţie, ÎNJUNGHIAT în incinta unui aeroport din Statele Unite, într-un posibil atac terorist. Atacatorul, un canadian, reţinut

Un agent de poliţie a fost înjunghiat, miercuri, în incinta unui aeroport din statul american Michigan, în ceea ce ar putea fi un atac terorist, afirmă surse citate de postul NBC News.

666 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Agent de poliţie, ÎNJUNGHIAT în incinta unui aeroport din Statele Unite, într-un posibil atac terorist. Atacatorul, un canadian, reţinut

FOTO, VIDEO Agent de poliţie, ÎNJUNGHIAT în incinta unui aeroport din Statele Unite, într-un posibil atac terorist. Atacatorul, un canadian, reţinut

Incidentul a avut loc în incinta Aeroportului internaţional Bishop, situat în oraşul Flint, Michigan.

Un individ a strigat o sintagmă utilizată de teroriştii islamişti şi l-a înjunghiat în zona gâtului pe locotenentul de poliţie Jeff Neville, membru al dispozitivului de securitate al aeroportului.

Agresorul a fost imobilizat şi reţinut, fiind un canadian din zona Quebec.

Autorităţile încearcă să afle dacă este vorba de un incident de tip terorist.

"Suntem la curent cu afirmaţiile făcute de agresor în timpul atacului, dar este prematur să determinăm natura afirmaţiilor sau dacă este sau nu un act terorist", a transmis Biroul Federal de Investigaţii din SUA (FBI).

 

 

Anchetatorii cred că este vorba de un incident izolat şi că nu există alte riscuri iminente de securitate.

Agentul de poliţie înjunghiat a fost transportat la spital în stare critică, dar, după o intervenţie chirurgicală, este în stare stabilă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici