Franţa consideră Italia partener esenţial în zona euro

Italia este un partener esenţial în zona euro, iar comentariile proeuropene ale preşedintelui italian Sergio Mattarella constituie un semnal pozitiv, afirmă ministrul francez al Finanţelor, Bruno Le Maire, citat de site-ul agenţiei Reuters.

190 afișări
Imaginea articolului Franţa consideră Italia partener esenţial în zona euro

Franţa consideră Italia partener esenţial în zona euro

Italia este un partener esenţial în zona euro şi în Uniunea Europeană", a afirmat Bruno Le Maire la o reuniune a miniştrilor de Finanţe desfăşurată la Bruxelles.

"Italia este şi una dintre economiile importante ale zonei euro şi ale Uniunii Europene", a precizat oficialul francez.

"Am primit favorabil primele declaraţii ale preşedintelui Italiei. Este un semnal pozitiv. Vreau să avem o colaborare constructivă cu Italia, iar evaluarea va fi făcută în funcţie de acţiunile ţării", a subliniat Bruno Le Maire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici