Franţa: Unsprezece persoane s-au aruncat de la etaj pentru a scăpa de diavol - VIDEO

Un copil de patru luni a murit sâmbătă, după ce 11 persoane care au crezut că l-au văzut pe diavol într-un apartament din La Verriere, în suburbiile Parisului, au sărit de la etajul al doilea, au precizat surse judiciare.

28 afișări
Imaginea articolului Franţa: Unsprezece persoane s-au aruncat de la etaj pentru a scăpa de diavol - VIDEO

Franţa: Unsprezece persoane s-au aruncat de la etaj pentru a scăpa de diavol

Primele date ale anchetei indică fapul că panica şi teama au cuprins mai mulţi ocupanţi ai locuinţei care au confundat cu diavolul tatăl unui copil care a mers complet gol şi pe jumătate trezit, la patul copilului său care plângea în miezul nopţii.

"Treisprezece persoane erau într-un apartament la etajul al doilea al unui imobil când, spre ora trei dimineaţa, unul dintre locuitori şi-a auzit copilul plângând", a explicat, pentru AFP, procurorul adjunct al Parchetului din Versailles, Odile Faivre.

"Omul, de origine africană, care era complet gol, s-a ridicat din pat pentru a-şi hrăni copilul, în timp ce alţi ocupanţi l-au confundat cu diavolul", a dăugat procurorul adjunct, precizând că bărbatul fusese rănit la mână cu un cuţin, înainte de a fi scos din apartament.

Tatăl, dat afară din casă gol, a încercat să reintre în apartament.

"Acesta a fost momentul în care ceilalţi ocupanţi au fugit sărind pe fereastră, fiind panicaţi de diavol", a mai spus Faivre.

Un copil de patru luni, rănit grav, a murit din cauza traumelor suferite.

Răniţii, dintre care şapte au suferit traumatisme multiple, au fost transportaţi în serviciile de urgenţă a mai multor spitale din regiune, a preciza Parchetul din Versailles.

Poliţia a interogat doi bărbaţi: pe cel care a fost confundat cu diavolul, de 30 de ani, şi un al doilea care a sărit cu o fetiţă de doi ani în braţe.

Ancheta urmează să stabilească dacă persoanele care au sărit de la etaj au făcut singure acest lucru sau dacă au fost obligate să o facă.

Video Stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici