Furtună puternică la Amsterdam. 300 de zboruri anulate pe aeroportul Schiphol

Olanda este afectată de o furtună puternică. Aeroportul Schiphol din Amsterdam a anulat aproximativ 300 de zboruri. Miercuri dimineaţă, între orele 9 şi 11, aeroportul a suspendat aterizările, permiţând doar plecările.

530 afișări
Imaginea articolului Furtună puternică la Amsterdam. 300 de zboruri anulate pe aeroportul Schiphol

Furtună puternică la Amsterdam. 300 de zboruri anulate pe aeroportul Schiphol

Din cauza unei furtuni puternice în Olanda, aeroportul Schiphol din Amsterdam a anulat toate zborurile care urmau să sosească, fiind vorba despre aproximativ 300 de zboruri.

Situaţia de urgenţă cauzată de vremea rea era aşteptată încă de marţi, iar potrivit oficialilor aeroportului, urgenţa ar putea dura până la ora 15.00.

KLM a anulat 207 zboruri, iar pasagerii vor călători cu zboruri ulterioare. EasyJet a planificat, de asemenea, întreruperi.

Potrivit Corriere della Sera, probleme similare au fost întâlnite pe acelaşi aeroport în ianuarie 2018.

Aeroportul i-a sfătuit pe călători să verifice site-ul pentru informaţii actualizate.

Operaţiunile pe aeroporturile din Rotterdam, Haga şi Eindhoven sunt regulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici