Greva ambulanţelor în Marea Britanie: guvernul le cere oamenilor să nu se îmbete!

Stephen Powis, directorul NHS: Distraţi-vă, dar nu până la punctul în care ajungeţi cu o vizită inutilă la camera de urgenţă.

325 afișări
Imaginea articolului Greva ambulanţelor în Marea Britanie: guvernul le cere oamenilor să nu se îmbete!

Greva ambulanţelor în Marea Britanie: guvernul le cere oamenilor să nu se îmbete!

Mii de lucrători ai serviciului de Ambulanţă din Marea Britanie au intrat astăzi în grevă pentru 24 de ore. Guvernul i-a sfătuit pe oameni să nu facă sporturi de contact, să evite călătorii inutile cu maşina şi să nu se îmbete, pentru a reduce riscul de a avea nevoie de ambulanţă.

„Este sezonul sărbătorilor, înainte de Crăciun, aşa că distraţi-vă, dar evident să nu vă îmbătaţi atât de mult încât să ajungeţi cu o vizită inutilă la camera de urgenţă a spitalului”, a spus Stephen Powis, directorul NHS Anglia.

Record pentru ultimii 30 de ani

Astăzi are loc cea mai mare grevă a paramedicilor şi tehnicienilor din Anglia şi Ţara Galilor din ultimii 30 de ani. Sindicatele s-au angajat să răspundă la apelurile care pun viaţa în pericol, dar oficialii au spus că nu pot garanta că toţi cei care au nevoie de o ambulanţă vor primi una.

După cum au afirmat liderii NHS, serviciul de sănătate publică nu garantează siguranţa pacienţilor. Serviciul este asigurat doar pentru apelurile identificate prin codul roşu, care corespund unui pericol imediat pentru viaţă. În timp ce pentru celelalte cazuri trebuie accesat site-ul NHS.

Multe momente neplăcute sunt semnalate de mass-media, în special pentru persoanele în vârstă care au fost nevoite să găsească alte modalităţi de a fi ajutate, după o problemă bruscă de sănătate.

În timp ce guvernul conservator al lui Rishi Sunak continuă să fie în centrul criticilor pentru linia dură faţă de lucrătorii de la Ambulanţă, precum şi faţă de asistentele care cer o creştere a salariului în faţa inflaţiei-record. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici