Gruparea Stat Islamic revendică atacul de duminică împotriva poliţiei din Irak

Gruparea Stat Islamic revendică atacul de duminică împotriva poliţiei din Irak, în urma căruia cel puţin 7 poliţişti au fost ucişi.

380 afișări
Imaginea articolului Gruparea Stat Islamic revendică atacul de duminică împotriva poliţiei din Irak

Potrivit Statului Islamic, combatanţii săi "au detonat un dispozitiv exploziv" împotriva poliţiştilor.

Luptătorii au "declanşat un dispozitiv exploziv şi apoi i-au atacat cu mitraliere şi grenade", a precizat gruparea într-un comunicat postat pe Telegram, conform AFP.

Cel puţin 7 poliţişti au fost omorâţi duminică într-un atac cu bombă şi arme în nordul Irakului, în apropierea oraşului Kirkuk, bogat în petrol.

Conform BBC, oficialii au dat vina din start pe gruparea Stat Islamic, chiar dacă la acea oră niciun grup nu a revendicat încă atacul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici