Grupul terorist Stat Islamic deţine pachete cu alimente distribuite prin Programul Alimentar Mondial - FOTO

Grupul terorist Stat Islamic în Irak şi Siria (SIIS) deţine cutii cu alimente care par a avea sigla Programului Alimentar Mondial, administrat de Naţiunile Unite, conform unor imagini postate pe site-uri islamiste, relatează postul Al-Arabiya.

349 afișări
Imaginea articolului Grupul terorist Stat Islamic deţine pachete cu alimente distribuite prin Programul Alimentar Mondial - FOTO

Grupul terorist Stat Islamic deţine pachete cu alimente distribuite prin Programul Alimentar Mondial - FOTO (Imagine: Twitter/ alarabiya.net)

Cutiile au fost inscripţionate ulterior cu sigla organizaţiei teroriste sunnite, dar încă sunt vizibile însemnele Programului Alimentar Mondial (PAM).

Potrivit imaginilor, sigla reţelei teroriste pare să fi fost aplicată peste logoul Programului Alimentar Mondial.

Fotografiile cu distribuirea alimentelor de către militanţi ai reţelei teroriste au fost făcute în zona oraşului sirian Alep. Nu se ştie cum a ajuns organizaţia teroristă în posesia ajutoarelor ONU.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici