Guy Verhofstadt, după votul din Camera Comunelor: Ce acord Brexit vrea Parlamentul Marii Britanii?

Guy Verhofstadt, raportorul Parlamentului European privind Brexit, a declarat marţi că membrii Camerei Comunelor au indicat că nu doresc Acordul Brexit negociat de Guvernul Theresa May, însă ar trebui să clarifice ce înţelegere doresc cu adevărat, informează postul BBC News.

1241 afișări
Imaginea articolului Guy Verhofstadt, după votul din Camera Comunelor: Ce acord Brexit vrea Parlamentul Marii Britanii?

Guy Verhofstadt, după votul din Camera Comunelor: Ce acord Brexit vrea Parlamentul Marii Britanii?

"Camera Comunelor a spus că nu doreşte acest acord. Vreau să ştiu ce acord vrea cu adevărat Camera Comunelor. Pentru că în caz contrar nu se poate ajunge la un acord", a declarat oficialul european.

Verhofstadt a mai îndemnat partidele politice britanice să pună deoparte disensiunile de dragul Marii Britanii şi Uniunii Europene.

"Este nevoie de cooperare transpartinică, astfel încât interesul naţional al Marii Britanii şi interesul Uniunii Europene să prevaleze. Iar astăzi nu a fost cazul de aşa ceva", a afirmat oficialul european.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici