HARTA care arată cum OCOLESC avioanele spaţiul aerian al Ucrainei după tragedia aviatică - FOTO

Cele mai multe companii aeriene importante ale lumii şi-au redirecţionat zborurile pentru a ocoli spaţiul aerian al Ucrainei în urma prăbuşirii avionului MH17 al Malaysia Airlines la graniţa dintre Rusia şi Ucraina.

12580 afișări
Imaginea articolului HARTA care arată cum OCOLESC avioanele spaţiul aerian al Ucrainei după tragedia aviatică - FOTO

HARTA care arată cum OCOLESC avioanele spaţiul aerian al Ucrainei după tragedia aviatică - FOTO (Imagine: Newsweek/ Business Insider)

Într-o zi obişnuită, scrie Business Insider, spaţiul aerian al Ucrainei este unul dintre cele mai congestionate din lume, întrucât serveşte drept intersecţie majoră pentru zboruri care leagă centre majore din Europa cu megalopolisuri din Asia.

Totuşi, linii aeriene importante precum Lufthansa şi British Airways au dat ordine clare ca aeronavele lor să evite complet regiunea aflată în conflict.

Harta de mai jos, publicată pe Twitter de către Newsweek, ilustrează spaţiul aerian al Ucrainei la câteva ore după ce zborul MH17 a pierdut contactul cu radarul.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici