Heiko-Mass: UE ar putea impune noi sancţiuni împotriva regimului Maduro

Uniunea Europeană va răspunde evoluţiilor viitoare din Venezuela şi ameninţarea cu sancţiuni suplimentare împotriva preşedintelui socialist Nicolas Maduro rămâne încă valabilă, a declarat joi ministrul de Externe al Germaniei, Heiko Maas, relatează Reuters.

115 afișări
Imaginea articolului Heiko-Mass: UE ar putea impune noi sancţiuni împotriva regimului Maduro

Heiko-Mass: UE ar putea impune noi sancţiuni împotriva regimului Maduro

Statele Unite şi zeci de alte ţări, inclusiv Germania, l-au recunoscut pe liderul opoziţiei, Juan Guaido, ca preşedinte interimar al ţării bogate în petrol şi au sporit presiunea asupra lui Maduro să renunţe.

"Uniunea Europeană va putea să monitorizeze şi să răspundă evoluţiilor viitoare", a declarat Heiko Maas pentru postul de televiziune ZDF.

"Am discutat deja la ultima reuniune a miniştrilor de externe că poate veni timpul când alte sancţiuni din partea Uniunii Europene vor fi impuse împotriva regimului Maduro din Venezuela", a adăugat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici