Incendiu la un centru de refugiaţi din Germania, soldat cu cinci răniţi

Cinci persoane au fost rănite într-un incendiu izbucnit în noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiaţi din Heppenheim, în apropiere de Frankfurt, a anunţat poliţia germană, citată de Deutsche Welle în pagina electronică.

331 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un centru de refugiaţi din Germania, soldat cu cinci răniţi

Incendiu la un centru de refugiaţi din Germania, soldat cu cinci răniţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un locuitor care a încercat să se salveze sărind de la o fereastră de la etajul al doilea a fost rănit grav", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Christiane Kobus. Alte patru persoane s-au intoxicat cu fum.

Pompierii şi ambulanţele au sosit la locul incendiului la scurt timp după izbucnirea lui. Flăcările au fost stinse rapid, a precizat Kobus.

Potrivit primelor informaţii, focul a izbucnit la uşa de la intrare, dar este prea devreme pentru a stabili dacă a fost vorba despre un incendiu declanşat intenţionat. O investigaţie a fost demarată în acest caz.

Peste 60 de refugiaţi din Siria, Irak, Etiopia, Eritreea, Irak, Algeria şi Somalia locuiau în centrul respectiv. Imobilul nu mai poate fi locuit acum, iar autorităţile caută un alt loc în care îi poate muta pe imigranţi.

Mai multe centre de refugiaţi de pe teritoriul Germaniei au fost vizate de incendii în ultima perioadă.

Germania se confruntă cu un val fără precedent de sute de mii de imigranţi, dintre care mulţi fug din calea conflictelor şi sărăciei din Africa şi Orientul Mijlociu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici