INCIDENT ARMAT la metroul din Madrid: Sute de persoane au fost evacuate

Sute de persoane au fost evacuate, joi, la metroul din Madrid după ce un individ a tras un foc de armă într-un tren, într-un incident care nu s-a soldat cu răniţi şi care nu este de tip terorist, relatează cotidianul El Mundo.

4022 afișări
Imaginea articolului INCIDENT ARMAT la metroul din Madrid: Sute de persoane au fost evacuate

INCIDENT ARMAT la metroul din Madrid: Sute de persoane au fost evacuate (Imagine: Twitter)

Poliţia spaniolă a reţinut doi tineri de origine latino-americană după incidentul produs joi după-amiază pe Tronsonul 5 al metroului din Madrid, între staţiile Ventas şi El Carmen.

Conform martorilor, un individ a tras un foc de armă în ultimul vagon al unui tren, fără însă a răni pe nimeni.

Frâna de urgenţă a trenului a fost acţionată de un pasageri, iar echipele de intervenţie au evacuat sute de persoane.

Cei doi suspecţi reţinuţi sunt acuzaţi de "proferare de ameninţări".

Incidentul armat nu are caracter terorist.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici