Înştiinţare privind întreruperea apei şi electricităţii, primită la domiciliul lui Nelson Mandela

Primăria din Johannesburg i-a prezentat scuze lui Nelson Mandela, după ce fostul preşedinte sud-african a fost avertizat că riscă să îi fie întrerupte apa şi electricitatea din cauza facturilor neplătite, scrisoarea de înştiinţare fiind trimisă la adresa greşită.

321 afișări
Imaginea articolului Înştiinţare privind întreruperea apei şi electricităţii, primită la domiciliul lui Nelson Mandela

Nelson Mandela (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primăria a catalogat drept "regretabil" incidentul. La domiciliul lui Mandela, aflat în stare critică la spital, a fost trimisă o scrisoare de înştiinţare privind întreruperea utilităţilor din cauza neplăţii facturilor.

"Adresa de pe documentele de înştiinţare este a altui client", a explicat Kgamanyane Maphologela, purtătorul de cuvânt al Primăriei din Johannesburg.

Nelson Mandela este spitalizat la Pretoria din 8 iunie, fiind în stare critică din cauza complicaţiilor unei pneumonii care a recidivat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici