Iranul condamnă atentatele comise la Paris

Preşedintele Iranului, Hassan Rohani, a condamnat în termeni duri atentatele de la Paris şi a anulat vizitele în Franţa şi Italia, informează agenţia IRNA.

1839 afișări
Imaginea articolului Iranul condamnă atentatele comise la Paris

Iranul condamnă atentatele comise la Paris (Imagine: Hepta)

"Am fost eu însumi victima terorismului, iar lupta împotriva acestui fenomen trebuie să continue", a declarat Rohani.

Preşedintele Iranului urma să se deplaseze în următoarele zile în Franţa şi Italia, dar vizitele oficiale au fost anulate după atentatele din Paris, soldate cu 140 de morţi.

"Grupurile teroriste care comit atentate de genul celor de la Paris nu au principii morale şi nu au nicio loialitate pentru religiile pe care le promovează", a reacţionat Hossein Jaber Ansari, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici