Iulia Timoşenko ar putea fi transferată la un spital din străinătate

Autorităţile ucrainene analizează posibilitatea transferului fostului premier Iulia Timoşenko la un spital din străinătate, susţine unul dintre aliaţii acesteia, Arseni Iaţeniuk.

1191 afișări
Imaginea articolului Iulia Timoşenko ar putea fi transferată la un spital din străinătate

Administraţia ucraineană analizează posibilitatea transferării Iuliei Timoşenko în străinătate

"Avem indicii că se încearcă autorizarea transferului Iuliei Timoşenko în străinătate, pentru a primi îngrijiri medicale adecvate", a spus Iaţeniuk după o întrevedere cu preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici.

În mai 2012, Iulia Timoşenko a fost transferată la spitalul public din Harkiv, fiind diagnosticată cu hernie de disc.

Luni, fiica ei, Evghenia, a declarat că starea de sănătate a Iuliei Timoşenko se deteriorează. Iaţeniuk a declarat că i-a cerut preşedintelui Ianukovici să facă ceva pentru a-i permite Iuliei Timoşenko să se opereze în străinătate. Preşedintele a răspuns că "au loc negocieri în acest sens cu parteneri occidentali".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici