Jurnaliştii francezi dezvăluie DETALII din culisele interviului cu Putin: Preşedintele rus, o persoană cu o "carismă rece" şi cu "rigiditatea brutală a unui timid" - VIDEO

Preşedintele rus Vladimir Putin a dat dovadă de o "carismă rece" în primul primul interviu acordat presei occidentale de la izbucnirea crizei din Ucraina, la care s-a prezentat cu o întârziere de câteva ore şi fără să ceară înainte temele întrebărilor, au relatat jurnaliştii de la TF1 şi Europe1.

1230 afișări
Imaginea articolului Jurnaliştii francezi dezvăluie DETALII din culisele interviului cu Putin: Preşedintele rus, o persoană cu o "carismă rece" şi cu "rigiditatea brutală a unui timid" - VIDEO

Vladimir Putin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Interviul nu a fost pregătit. Nici Putin şi nici consilierii săi nu au încercat să cunoască înainte temele întrebărilor", a dezvăluit jurnalistul Jean-Pierre Elkabbach de la postul de radio Europe1. "De fapt, preşedintele rus stăpâneşte aceste teme, trăieşte cu ele. Poate improviza", a adăugat jurnalistul.

Cu toate acestea, preşedintele rus i-a lăsat pe cei doi jurnalişti să aştepte câteva ore, a mai relatat jurnalistul de la postul Europe1, care consideră că aceasta nu a fost, cel mai probabil, o strategie de intimidare.

Jean-Pierre Elkabbach a mai dezvăluit că, în timpul interviului, Vladimir Putin a avut "un fel de carismă rece". Jurnalistul a afirmat că liderul de la Kremlinul a lăsat impresia unei persoane cu o "energie fără exuberanţă, cu fermitatea şi rigiditatea brutală a unui timid".


Les coulisses d'une interview exceptionnelle de Europe1fr

Preşedintele rus a vorbit, într-un interviu pentru postul de televiziune TF1 şi postul de radio Europe1, despre criza din Ucraina şi relaţia Rusiei cu Statele Unite.

Interviul va fi difuzat miercuri seară, înainte de sosirea liderului rus în Franţa pentru ceremoniile organizate cu ocazia debarcării aliaţilor în Normandia.

Preşedintele rus a criticat în acest interviu "agresivitatea" politicii americane şi a asigurat că este deschis la un dialog cu omologul său Barack Obama, în pofida disensiunilor referitoare la criza din Ucraina.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici