Kerry a sosit la Londra pentru o întâlnire crucială cu Lavrov pe tema anexării Crimeei

Secretarul de Stat american Johyn Kerry a sosit vineri la Londra pentru o întâlnire a ultimei şanse cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, cu două zile înaintea unui referendum care urmează să aprobe o anexare a Peninsulei ucrainene Crimeea la Rusia.

338 afișări
Imaginea articolului Kerry a sosit la Londra pentru o întâlnire crucială cu Lavrov pe tema anexării Crimeei

Kerry a sosit la Londra pentru o întâlnire crucială cu Lavrov pe tema anexării Crimeei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este vorba despre a patra întâlnire Kerry-Lavrov în decurs de o săptămână pe tema crizei din Ucraina, în urma unor întâlniri fără rezultat la Paris şi Roma.

Oficialul de rang înalt din Statelor Unite urmează să discute cu premierul britanic David Cameron şi cu ministrul britanic de Externe William Hague înainte de întâlnirea cu Lavrov, într-o încercare de a descuraja Moscova să anexeze peninsula separatistă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici