Londra face cea mai mare comandă de vehicule blindate din ultimii 30 de ani

Marea Britanie a semnat un contract în valoare de 3,5 miliarde de lire sterline (4,4 miliarde de euro) pentru vehicule blindate, a anunţat Ministerul britanic al Apărării miercuri, cu o zi înaintea unui summit al NATO în Ţara Galilor.

7399 afișări
Imaginea articolului Londra face cea mai mare comandă de vehicule blindate din ultimii 30 de ani

Londra face cea mai mare comandă de vehicule blindate din ultimii 30 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Guvernatorul a precizat că aceasta reprezintă cea mai mare comandă de vehicule blindate dată de minister în ultimele trei decenii.

Fabricate de filiala britanică a firmei americane General Dynamics, cele 589 de vehicule sunt dotate cu o tehnologie informatică ce va ameliora supravegherea operaţiunilor pe teren, potrivit ministerului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici