Masacru în Rusia: O familie de cinci persoane, printre care trei copii, a fost omorâtă în bătaie

Cinci membri ai aceleiaşi familii, printre care şi trei copii, au fost găsiţi morţi în apartamentul lor din Toula, la 185 de kilometri sud de Moscova, din primele informaţii rezultând că au fost victimele unor criminali, a anunţat, marţi, comitetul de anchetă din Rusia.

438 afișări

"A fost deschisă o anchetă", a adăugat comitetul de anchetă, într-un comunicat, subliniind că trupurile victimelor aveau "urme de moarte violentă".

Trei băieţi în vârstă de 4, 5 şi respectiv 9 ani se numără printre victime, celelalte două persoane ucise fiind mama şi bunica lor, a precizat o sursă din cadrul forţelor de ordine locale, citată de agenţiile ruseşti.

Potrivit informaţiilor preliminare ale anchetei, toţi au fost bătuţi până când au murit, în urmă cu cel puţin o săptămână, a arătat aceeaşi sursă. Vecinii au alertat poliţia luni, după ce au simţit un miros urât.

"Cele cinci trupuri neînsufleţite au fost descoperite îngrămădite în baie. Toate aveau răni la cap", a povestit un martor, citat de agenţia RIA Novosti.

Poliţia nu a găsit niciun semn de forţare la uşa apartamentului, a spus sursa citată.

Ministrul de Interne, Rashid Nurgaliev, a fost informat despre aceste crime şi a trimis la faţa locului o echipă de anchetatori de la Moscova, a precizat purtătorul de cuvânt al ministrului, citat de agenţii.

Acest caz aminteşte de tragedia din noiembrie anul trecut, din oraşul Kouchtchevskaia, în regiunea Krasnodar (sudul Rusiei).12 persoane, dintre care patru copii, au fost ucişi cu arme albe în casa unui fermier. Un grup criminal condus de un deputat local care teroriza acest oraş de mulţi ani a fost responsabil de masacru, potrivit anchetatorilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici