Matteo Salvini, atac dur la adresa lui Jean-Claude Juncker şi a lui Pierre Moscovici

Matteo Salvini, vicepremier şi ministru de Interne al Italiei, a declarat vineri că Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, şi Pierre Moscovici, comisarul european pentru Afaceri economice, au ruinat Uniunea Europeană şi Italia, informează publicaţia Politico.

1482 afișări
Imaginea articolului Matteo Salvini, atac dur la adresa lui Jean-Claude Juncker şi a lui Pierre Moscovici

Mateo Salvini susţine că Jean-Claude Juncker şi Pierre Moscovici au ruinat UE şi Italia

"Oamenii ca Juncker şi Moscovici au ruinat Europa şi ţara noastră", a declarat Salvini, adăugând că formaţiunea pe care o conduce, Liga Nordului (extremă-dreapta), "încearcă să schimbe Europa din interior".

"Sper că alegerile europene din mai ne vor da o mână de ajutor. Altfel, lucrurile vor fi foarte dificile", a declarat liderul eurosceptic.

UE a susţinut politici economice care au sărăcit Italia, a mai acuzat Salvini.

Relaţiile între Bruxelles şi Roma sunt tensionate în contextul disputelor privind imigraţia şi bugetul Italiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici