MEDIAFAX ZOOM: Turcia, cod roşu de violenţe - GALERIE FOTO

Începute ca o reacţie a societăţii civile din Turcia împotriva deciziei guvernului de a construi un mall având o arhitectură în stil vechi otoman într-unul din ultimele spaţii verzi ale Istanbulului, protestele au degenerat în lupte de stradă îndreptate împotriva guvernului islamic-conservator condus de premierul Erdogan.

1097 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Turcia, cod roşu de violenţe - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Turcia, cod roşu de violenţe (Imagine: Uriel Sinai / Getty Images)

Reprezentanţi ai protestatarilor din Turcia au cerut miercuri Guvernului demiterea şefilor de poliţie din mai multe oraşe ale ţării, inclusiv de la Istanbul şi Ankara, pentru că au făcut uz excesiv de forţă împotriva manifestanţilor.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care se află sau călătoresc în Turcia să evite deplasarea pe timpul nopţii, aglomeraţiile, precum şi implicarea în manifestaţii de orice tip.

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici