Minge de foc pe cerul Japoniei. Experţii spun că este vorba despre resturi spaţiale

O minge de foc a luminat cerul Japoniei. Incidentul a avut loc noaptea, iar experţii cred că este vorba despre resturi spaţiale provenite de la o rachetă.

759 afișări
Imaginea articolului Minge de foc pe cerul Japoniei. Experţii spun că este vorba despre resturi spaţiale

Kyodo News - martor ocular

Mingea de foc care a străbătut cerul din sudul Japoniei ar putea proveni de la o rachetă a chinezilor.

Observatorul Astronomic Naţional din Japonia a anunţat că a observat incidentul la ora locală 23:00.

Specialiştii observatorului au mai spus că mişcarea sugerează că nu este vorba de un meteorit şi „arată exact ca intrarea în atmosferă a unor resturi de la o rachetă", posibil de la o lansare chineză din noiembrie.

Experţii au calculat traiectoria şi au stabilit că gunoiul spaţial va ateriza în mare şi nu reprezintă un pericol pentru locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici