Ministrul bavarez de Interne cere măsuri mai aspre în ceea ce priveşte imigraţia

Ministrul bavarez de Interne, Joachim Herrmann, a pledat vineri pentru măsuri mai aspre în ceea ce priveşte imigraţia, inclusiv deportarea imigranţilor care nu au primit azil în Germania, fapt ce semnalează o tot mai adâncă ruptură între Merkel şi aliaţii săi conservatori din Bavaria, scrie Reuters.

909 afișări
Imaginea articolului Ministrul bavarez de Interne cere măsuri mai aspre în ceea ce priveşte imigraţia

Ministrul bavarez de Interne cere măsuri mai aspre în ceea ce priveşte imigraţia

Uniunea Social Creştină (CSU) se arată tot mai nemulţumită de politicile privind imigraţia ale cancelarului german Angela Merkel, mai ales în urma rezultatelor dezamăgitoare în recentele alegeri regionale.

Herrmann, citat de cotidianul Bild, pledează pentru repatrierea imigranţilor care nu au obţinut drept de azil în Germania, acţiune pe care Merkel a refuzat să o adopte.

Oficialul bavarez a mai cerut şi crearea unor centre de tranzit la frontierele Germaniei, unde să fie posibilă reţinerea imigranţilor care nu au documente de identificare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici