Misterul celor 57 de oameni infectaţi cu COVID din senin. S-au întors bolnavi după ce au stat 35 de zile pe mare, deşi la plecare erau perfect sănătoşi

  • Oficialităţile din Argentina încearcă să rezolve cazul misterios a 57 de marinari care au fost infectaţi cu coronavirus după ce au petrecut 35 de zile pe mare
  • Înainte de plecare, întreg echipajul a fost testat, iar rezultatul a fost negativ
115977 afișări
Imaginea articolului Misterul celor 57 de oameni infectaţi cu COVID din senin. S-au întors bolnavi după ce au stat 35 de zile pe mare, deşi la plecare erau perfect sănătoşi

Portul Ushuaia

Oficialităţile din Argentina încearcă să rezolve cazul misterios a 57 de marinari care au fost infectaţi cu coronavirus după ce au petrecut 35 de zile pe mare, deşi testele pe care le-au făcut înainte de plecare au fost negative, potrivit yahoonews.com. 
 
Nava de pescuit Echizen Maru s-a reîntors la ţărm în portul Ushuaia după ce unii din membrii echipajului au început să prezinte simptome specifice COVID-19. 
 
Astfel, după testare a reieşit că 57 de marinari din cei 61 care fuseseră la bord au fost infectaţi. 
 
Cu toate acestea, întreg echipajul stătuse în carantină timp de 14 zile, într-un hotel din oraşul Ushuaia, înainte de a pleca în voiaj. Anterior, marinarii fuseseră testaţi pentru COVID-19, iar rezultatele au fost negative. 
 
Doar doi dintre membrii echipajului au avut rezultate negative după testare, în timp ce alţi doi marinari încă aşteaptă rezultatul. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici