Moment de reculegere la Guvernul din Muntenegru în memoria românilor decedaţi în accident

Guvernul din Muntenegru a respectat un moment de reculegere, înaintea şedinţei de joi, în memoria victimelor accidentului în care a fost implicat un autocar românesc în canionul Moraca şi a patru tineri care au murit în Dobra Voda (Bar), relatează cotidianul Pobjeda, în pagina electronică.

190 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere la Guvernul din Muntenegru în memoria românilor decedaţi în accident

Moment de reculegere la Guvernul din Muntenegru în memoria românilor decedaţi în accident (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reuniunea Guvernului a fost prezidată de premierul Milo Djukanovici.

Autorităţile din Muntenegru au transmis condoleanţe părţilor române după acest accident soldat cu 18 morţi, iar Guvernul a decretat miercuri zi de doliu naţional.

Un autocar cu turişti români a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, duminică seara, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 fiind rănite. Autorităţile din Muntenegru au anunţat că vor accelera ancheta în cazul accidentului. "Nu este o anchetă simplă, de aceea nu trebuie să existe nicio eroare", a declarat procurorul de caz, Vojislav Grujic.

Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, vehiculate de presa din Muntenegru, accidentul s-a produs la ieşirea autocarului dintr-un tunel rutier, pe fondul vitezei excesive şi a carosibilului alunecos.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici