Moscova nu poate demonstra că bombardierul doborât de turci nu le-a încălcat acestora spaţiul aerian. Cutia neagră a avionului Suhoi este avariată, iar datele nu pot fi accesate

Datele cutiei negre a bombardierului rus doborât în noiembrie de către Turcia nu pot fi extrase, a anunţat luni Ministerul rus al Apărării, conform BBC News online.

4701 afișări
Imaginea articolului Moscova nu poate demonstra că bombardierul doborât de turci nu le-a încălcat acestora spaţiul aerian. Cutia neagră a avionului Suhoi este avariată, iar datele nu pot fi accesate

Moscova nu poate demonstra că bombardierul doborât de turci nu le-a încălcat acestora spaţiul aerian. Cutia neagră a avionului Suhoi este avariată, iar datele nu pot fi accesate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile ruse au explicat că înregistratorul de bord al avionului militar Suhoi Su-24 a suferit avarii semnificative la impactul cu solul.

Multe dintre cipurile cutiei negre au fost afectate de impact, astfel că extragerea informaţiilor este imposibilă prin metode normale.

Moscova spera că va putea demonstra că bombardierul nu a intrat nicio secundă în spaţiul aerian al Turciei.

Specialişti ai firmelor IT vor încerca să extragă prin alte metode datele din cutia neagră a avionului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici