Nave militare ruse efectuează exerciţii în Indonezia

Mai multe nave militare ale Flotei ruse din Pacific au ajuns luni în Indonezia, pentru a participa la exerciţiul "Komodo 2016", anunţă Roman Martov, purtătorul de cuvânt al Districtului militar estic al Rusiei.

1905 afișări
Imaginea articolului Nave militare ruse efectuează exerciţii în Indonezia

Nave militare ruse efectuează exerciţii în Indonezia

"Grupul naval din Flota Pacificului este condus de căpitanul Aleksandr Potapov şi include nava antisubmarin Amiral Vinogradov, fregata Fotii Krilov şi nava de aprovizionare Irkut", a declarat Roman Martov, citat de site-ul agenţiei Tass.

Navele ruse se află în Indonezia pentru a participa la exerciţii militare în perioada 12-18 aprilie.

Navele militare ruse au părăsit Portul Vladivostok pe 28 martie şi vor participa la mai multe exerciţii, în cinci ţări din zona Asia-Pacific.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici