Nicolas Maduro ameninţă CNN cu interdicţia de a transmite în Venezuela

Preşedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a ameninţat joi CNN că, în cazul nu îşi va modifica politica editorială, îi va interzice să transmită pe teritoriul Venezuelei.

185 afișări
Imaginea articolului Nicolas Maduro ameninţă CNN cu interdicţia de a transmite în Venezuela

Nicolas Maduro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"I-am cerut ministrului (pentru Comunicaţii Delcy Rodriguez) să comunice CNN că ea a început procesul administrativ pentru a-l exclude în cazul în care nu îşi va revizui (tirurile) împotriva Venezuelei. (CNN) trebuie să înceteze această propagandă de război", a declarat Nicolas Maduro pentru radioteleviziunea naţională.

"Ei vor să arate lumii că Venezuela este în stare de război civil, în timp ce în Venezuela oamenii lucrează!", a spus el.

Săptămâna trecută, Guvernul venezuelean a sistat dreptul de transmisie în Venezuela postului de ştiri columbian NTN24, pe care l-a acuzat că induce o "stare de nelinişte" în rândul populaţiei difuzând imagini tulburătoare, în contextul în care puterea venezueleană este vizată de o mişcare de contestare a studenţilor şi opoziţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici