Nouă cetăţeni din Kenya, decapitaţi de militanţi ai organizaţiei islamiste Al-Shabaab

Nouă civili ce locuiau într-un sat din Kenya au fost decapitaţi de extremişti ai organizaţiei Al-Shabaab, informează site-ul ziarului The Guardian.

626 afișări
Imaginea articolului Nouă cetăţeni din Kenya, decapitaţi de militanţi ai organizaţiei islamiste Al-Shabaab

Nouă cetăţeni din Kenya, decapitaţi de militanţi ai organizaţiei islamiste Al-Shabaab

Atacul a avut loc sâmbătă în satul Jima, din sud-estul Kenyei.

Există îngrijorări în rândul autorităţilor că aceasta ar putea fi dovada unei noi strategii din partea organizaţiei islamiste.

Decapitările grupării sunt un lucru rar în Kenya, organizaţia afiliată al-Qaidei, fiind vinovată în schimb de zeci de atacuri mortale de-a lungul anilor.

Al-Shabaab a devenit în ultimul an cea mai primejdioasă organizaţie extremistă din Africa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici