Numărul românilor care muncesc în Marea Britanie a crescut de trei ori în ultimul an

Numărul cetăţenilor români care au locuri de muncă în Marea Britanie a crescut de trei ori în ultimul an, potrivit cifrelor oficiale prezentate de publicaţia Daily Mail.

1360 afișări
Imaginea articolului Numărul românilor care muncesc în Marea Britanie a crescut de trei ori în ultimul an

Numărul românilor care muncesc în Marea Britanie a crescut de trei ori în ultimul an (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Departamentului britanic al Muncii şi Pensiilor, în martie 2015, în Marea Britanie munceau 152.363 de cetăţeni români, comparativ cu 47.116 în 2014, informează Daily Mail.

Şi numărul imigranţilor bulgari care muncesc în Marea Britanie a crescut, atingând nivelul de 40.476.

Numărul imigranţilor italieni a crescut cu 37 la sută, potrivit cifrelor oficiale.

"Cifrele sunt foarte mari, situaţie care demonstrează că Marea Britanie este un magnet pentru imigranţi", a declarat Alp Mehmet, un reprezentant al organizaţiei MigrationWatchUK.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici