Numărul total al curselor aeriene anulate în Statele Unite a ajuns la 2.750

Aproximativ 2.750 de curse aeriene au fost anulate în nord-estul Statelor Unite, 500 doar joi, din cauza ninsorilor şi vântului puternic, anunţă autorităţile americane.

163 afișări
Imaginea articolului Numărul total al curselor aeriene anulate în Statele Unite a ajuns la 2.750

Numărul total al curselor aeriene anulate în Statele Unite a ajuns la 2.750

Ploile, ninsorile şi rafalele de vânt afectează partea de nord-est a SUA, din Golful Mexic până în regiunea Marilor Lacuri. Statele afectate sunt în principal New York, Pennsylvania, New Jersey şi New England.

Alerte de inundaţii au fost emise din Long Island până în Maine.

Rafalele de vânt au atins 100 de kilometri pe oră în unele zone din New Jersey, Delaware şi North Carolina. Intemperiile s-au soldat cu moartea a cel puţin şapte persoane, iar 200.000 de oameni sunt fără electricitate în statele Arkansas, Mississippi şi Texas.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici