Nunta lui Chelsea Clinton va avea loc la sfârşitul săptămânii

Chelsea Clinton, fiica lui Hillary şi Bill Clinton, se va căsători, la sfârşitul acestei săptămâni, cu Marc Mezvinsky, un investitor în domeniul bancar, iar nunta urmează să se desfăşoare în orăşelul Rhinebeck (statul american New York), informează site-ul postului WCBS.

71 afișări
Imaginea articolului Nunta lui Chelsea Clinton va avea loc la sfârşitul săptămânii

Nunta lui Chelsea Clinton va avea loc la sfârşitul săptămânii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nunta lui Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton şi a secretarului de Stat Hillary Clinton, urmează să se desfăşoare sâmbătă pe o proprietate privată situată pe malul râului Hudson.

Cei doi tineri se cunosc încă din adolescenţă şi amândoi au studiat la Universitatea Stanford. Tatăl lui Marc Mezvinsky, fostul congresman Edward Mezvinsky, a ispăşit o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă.

Consiliul local din Rhinebeck a primit o solicitare pentru suplimentarea efectivelor de poliţie pe durata ceremoniei. Solicitarea a fost aprobată, dar au existat critici care au cerut ca fondurile suplimentare pentru mobilizarea poliţiei să fie plătite de tatăl miresei, fostul preşedinte democrat Bill Clinton.

Rhinebeck este o localitate care are 8.000 de locuitori, situată la aproximativ 100 de kilometri nord de New York. Soţii Bill şi Hillary Clinton locuiesc din anul 2000 în oraşul Chappaqua, situat în apropiere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici