O femeie, care voia să o "ucidă" pe Michelle Obama, reţinută de Secret Service

O femeie, care a afirmat că intenţiona să o "ucidă" pe soţia preşedintelui american, Michelle Obama, cât timp se află în vacanţă, alături de familie, în Hawaii, a fost arestată de Secret Service, relatează Sky News.

23 afișări
Imaginea articolului O femeie, care voia să o "ucidă" pe Michelle Obama, reţinută de Secret Service

O femeie, care voia să o "ucidă" pe Michelle Obama, reţinută de Secret Service (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kristy Lee Roshia a sunat la biroul din Boston al Secret Service şi a declarat că o va ucide pe Michelle Obama, potrivit unui document al serviciilor secrete. Pe durata aceleiaşi convorbiri, ea a ameninţat că o va "distruge" pe Prima Doamnă.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, le-a spus agenţilor că ştie unde va fi cazată familia Obama în Honolulu cu ocazia sărbătorilor. Ea a fost arestată în apropierea casei închiriate pentru Barack Obama şi familia sa.

Roshia a fost acuzată de ameninţarea unui membru al familiei preşedintelui şi agresarea unui agent federal în timpul arestului. Ea l-ar fi lovit pe ofiţer în zona feţei şi a braţelor în timp ce încerca să o reţină.

Potrivit Sky News, nu este prima oară când Roshia face astfel de ameninţări la adresa familiei Obama. În 2004, ea a spus că "deşi misiunea sa constă în asasinarea preşedintelui, nu intenţionează să-l rănească".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici