O femeie dată dispărută de o săptămână a fost găsită blocată într-o mlaştină dintr-un parc din Massachussetts

O femeie din Massachusetts, dispărută de o săptămână, a fost găsită luni blocată într-o mlaştină într-un parc de stat, a anunţat poliţia.

11458 afișări
Imaginea articolului O femeie dată dispărută de o săptămână a fost găsită blocată într-o mlaştină dintr-un parc din Massachussetts

Sursa foto: Twitter

Emma Tetewsky, în vârstă de 31 de ani, a dispărut în jurul prânzului pe 26 iunie şi era cunoscută pentru că vizita Pinewood Pond din Stoughton şi Lake Massapoag din Sharon, a declarat poliţia din Stoughton într-un comunicat de presă.
 
Luni, Tetewsky a fost găsită în apropiere de Borderland State Park, la aproximativ 50 de kilometri sud de Boston, de către excursionişti care au spus că au auzit o femeie strigând după ajutor într-o zonă asemănătoare unei mlaştini, a declarat poliţia. Ei nu au putut ajunge la ea pe jos, aşa că au chemat autorităţile pentru ajutor.
 
La sosirea poliţiştilor, aceştia au auzit-o pe Tetewsky, dar poliţia a spus că nu au putut să o vadă, relatează CNN.
 
Trei ofiţeri au vâslit 15 metri de la mal, prin tufişuri dese şi mlaştini, pentru a ajunge la Tetewsky, potrivit poliţiei.
 
Este posibil ca ea să fi fost prinsă în mlaştină timp de cel puţin trei zile, a declarat poliţia.
 
"Utilizând ATV-uri, poliţia din Easton a întreprins eforturi de salvare pentru a ajunge la Emma şi a o elibera, deoarece era blocată în mlaştină de mai multe zile", a declarat poliţia. "Le mulţumim tuturor celor implicaţi. Publicul nu a renunţat niciodată la speranţa că ea va fi localizată în siguranţă".
 
Tetewsky era conştientă şi alertă, dar a suferit răni grave, dar despre care nu se crede că îi pun viaţa în pericol, a precizat poliţia. Ea a fost dusă la un spital local pentru observaţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici