O femeie voia să ucidă 25 de persoane în Franţa, cu replica unui buzdugan

O femeie în vârstă de 28 de ani, care a întocmit o listă cu 25 de persoane pe care voia să le ucidă, a fost arestată în sudul Franţei după ce a lovit-o pe una dintre ele, o elevă, cu replica unei arme medievale, au anunţat vineri surse din cadrul poliţiei.

267 afișări

Adolescenta în vârstă de 12 ani a fost agresată luni în timp ce se îndrepta spre şcoală. Descrierea armei folosite, confirmată de un martor ocular, a condus anchetatorii la identificarea unui buzdugan.

Ancheta a condus la o femeie care suferă de probleme psihice şi al cărei tată, colecţionar de arme, a semnalat dispariţia unei replici a buzduganului, confecţionate din metal dar mai puţin grea decât arma originală, şi a unui pumnal napoleon. El a adăugat că a găsit o listă cu 25 de nume întocmită de fiica sa cu intenţia de a ucide persoanele respective, potrivit aceloraşi surse, care au confirmat informaţiile pentru cotidianul Le Parisien.

Arestată miercuri, atunci când s-a întors la domiciliul său din Gignac, femeia a confirmat că a vrut să ucidă cele 25 de persoane deoarece "toate gândurile (lor) ajungeau în capul ei". Aceste persoane au ca punct comun faptul că erau deservite de acelaşi punct poştal, la care suspecta lucrase înainte de a fi concediată, în urmă cu un an.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici