O navă a emis un apel de urgenţă anunţând că este atacată cu drone în apropiere de Yemen

O navă sub pavilionul Insulelor Marshall a emis un apel de urgenţă anunţând că este atacată cu drone. Incidentul a avut loc în largul coastelor Yemenului. O navă indiană a răspuns apelului de urgenţă, potrivit Reuters.

18935 afișări
Imaginea articolului O navă a emis un apel de urgenţă anunţând că este atacată cu drone în apropiere de Yemen

O navă a emis un apel de urgenţă anunţând că este atacată cu drone în apropiere de Yemen

O navă sub pavilionul Insulelor Marshall a emis un apel de urgenţă anunţând că este atacată cu drone. Incidentul a avut loc în largul coastelor Yemenului. O navă indiană aflată în Golful Aden a răspuns apelului de urgenţă, potrivit Reuters.

Acesta a fost emis de o navă sub pavilionul Insulelor Marshall, a informat joi agenţia ANI.

Apelul de urgenţă de la MV Genco Picardy a fost emis în noaptea de miercuri spre joi.

Iniţial, nu au fost oferite informaţii despre rezultatul atacului cu dronă. Ulterior, reprezentanţii Marinei Indiene au anunţat că echipajul navei atacate este în siguranţă. La bord se aflau 22 de marinari, inclusiv nouă indieni.

Un incendiu a izbucnit la bordul navei, dar flăcările au fost stinse rapid. Nava se îndreaptă către un port unde va fi reparată, a precizat Marina Indiană.

Agenţia pentru operaţiuni comerciale maritime din Regatul Unit (UKMTO) a anunţat că a primit o informaţie despre o navă lovită de un „sistem aerian fără echipaj” la aproximativ 60 de mile marine sud-est de Aden, Yemen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici