O persoană a fost împuşcată în timpul unui protest anti-Trump la Portland, Oregon - VIDEO

O persoană a fost împuşcată sâmbătă la o manifestaţie anti-Trump care avea loc în oraşul Portland din statul american Oregon, în timp ce protestatarii se aflau pe podul Morrison, a anunţat poliţia, potrivit Reuters.

1969 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost împuşcată în timpul unui protest anti-Trump la Portland, Oregon - VIDEO

O persoană a fost împuşcată în timpul unui protest anti-Trump la Portland, Oregon - VIDEO

"Toată lumea trebuie să părăsească imediat zona," a declarat poliţia pe Twitter, chemându-i de asemenea pe martorii incidentului.

Potrivit poliţiei, victima, care a suferit răni ce nu îi pun viaţa în pericol, a fost transportată de urgenţă la spital. Supectul este în continuare căutat de forţele de ordine.

Victima, un bărbat neidentificat, a fost împuşcat în jurul orei locale 0.45 (10.45, ora României), în timp ce traversa podul împreună cu mai mulţi protestatari.

Într-un comunicat al poliţiei se afirmă că suspectul a coborât din maşină, şia avut o confruntare cu victima înainte de a o împuşca.

Incidente violente au avut din nou loc în Portland, unde protestatarii au blocat traficul în zona centrală a oraşului, iar unii dintre ei au început să arunce cu obiecte spre forţele de ordine, care au intervenit. Imagini transmise de un post local afiliat NBC arată că poliţia ar fi reţinut cel puţin o persoană din rândul protestatarilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici