FOTO Melania Trump şi Michelle Obama, soţiile celor doi "preşedinţi", au luat ceaiul împreună la Casa Albă

Melania Trump, viitoarea primă-doamnă a Americii a luat ceaiul cu Michelle Obama la Casa Albă, în timp ce soţul său discuta cu Barack Obama, în Biroul Oval.

5787 afișări
Imaginea articolului FOTO Melania Trump şi Michelle Obama, soţiile celor doi "preşedinţi", au luat ceaiul împreună la Casa Albă

În spiritul tradiţei americane cele două cupluri s-au întâlnit la Casa Albă să vorbească despre procesul de tranziţie de la un mandat la altul.

Cele două soţii de politiceni au discutat timp de o oră. O poză cu cele două a fost distribuită presei. Cele două au discutat despre creşterea copiilor la Casa Albă, relatează CNN. Fiul Melaniei cu Donald Trump are zece ani şi va fi primul fiu care va creşte în Casa Albă de la John F. Kennedy Jr încoace.

Fotografia tradiţională cu cele două cupluri, prima familie în funcţie şi prima familie aleasă, nu a fost realizată.  

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici