O prostituată româncă, ucisă în plină stradă în Elveţia

O prostituată de origine română, care lucra într-un salon de masaj, a fost împuşcată mortal în plină stradă, marţi seara, în sud-vestul Elveţiei.

1718 afișări
Imaginea articolului O prostituată româncă, ucisă în plină stradă în Elveţia

O prostituată româncă, ucisă în plină stradă în Elveţia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Am auzit ţipete, am ieşit pe balcon să văd de se întâmplă", a povestit o tânără în vârstă de 15 ani, care locuia la 20 de metri de locul crimei, în oraşul Payerne, relatează cotidianul 24Heures în ediţia electronică. Potrivit acesteia, un bărbat care ţinea în mâna stângă o armă de foc, târa de păr o femeie pe strada Guilermaux, în jurul orei locale 23.00 (24.00 ora României). "Se zbătea, urla, striga după ajutor încercând să îl facă să lase arma jos. Dintr-o dată i-a pus pistolul pe frunte şi a tras", povesteşte tânăra, explicând că ulterior bărbatul a mai tras două focuri, dar ea nu a văzut nimic pentru că intrase în casă.

Potrivit unui comerciant de pe strada Lausanne, între primul foc şi celelalte două au trecut câteva zeci de secunde. "Am văzut o formă pe stradă. Am înţeles imedicat ce se întâmplase (...). Fata zăcea lungită, aproape goală cu braţele încrucişate", a povestit acesta.

Victima este o româncă în vârstă de 25 de ani, care lucra la un salon de masaj din apropiere. Potrivit patronului unui salon vecin, agresorul o considera pe victimă "prietena lui". "O mai ameninţase, motiv pentru care ea plecase pentru două-trei săptămâni la Tessin, după care s-a întors în urmă cu câteva zile", a povestit el.

Potrivit unor surse, miercuri dimineaţa poliţia cerceta locul şi a fost reţinut un suspect.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici