O reporteriţă TV şi-a înregistrat din greşeală soţul dezbrăcat la duş. De ce s-a filmat în baie. VIDEO

  • O reporteriţă TV din California este subiectul unei întâmplări amuzante
  • Ea şi-a surprins soţul din greşeală în timpul unei emisii din baie
  • Reacţiile nu au întărziat să apară în spaţiul virtual
4287 afișări
Imaginea articolului O reporteriţă TV şi-a înregistrat din greşeală soţul dezbrăcat la duş. De ce s-a filmat în baie. VIDEO

Un reporter TV şi-a înregistrat din greşeală soţul dezbrăcat în duş

Melinda Meza de la postul KRCA3 din Sacramento, California, realiza în baie un reportaj despre coafuri în timpul carantinei de coronavirus.

Doar că înregistrarea a surprins mai mult decât bretonul pe care Melinda îl tăia, arată un raport al NEW YORK POST. Soţul ei poate fi văzut gol în reflexia din oglindă.
 
Reacţiile nu au întârziat să apară pe internet. Un utilizator Twitter a fost surprins să îl vadă pe soţul reporteriţei într-o astfel de ipostază. Un alt internaut a glumit pe fondul de ce ar vrea cineva să lucreze într-o astfel de situaţie când are tot ce-i trebuie acasă. Iar un altul speră ca soţul Melindei să nu vadă emisiunea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici