O tânără olandeză a fost găsită moartă în urma unei avalanşe din staţiunea franceză Valfréjus

O tânără de origine olandeză a murit şi alţi doi compatrioţi ai săi au fost daţi dispăruţi în urma unei avalanşe care a avut loc marţi după-amiaza în staţiunea de ski Valfréjus din departamentul francez Savoie, a anunţat Jandarmeria locală, potrivit Le Figaro.

195 afișări
Imaginea articolului O tânără olandeză a fost găsită moartă în urma unei avalanşe din staţiunea franceză Valfréjus

O tânără olandeză a fost găsită moartă în urma unei avalanşe din staţiunea franceză Valfréjus

Jandarmii au intervenit pe timp de noapte şi au găsit trupul unei tinere olandeze care pratica snowboardul când s-a produs avalanşa. Miercuri dimineaţa, operaţiunile erau în curs pentru a-i găsi pe ceilalţi doi turişti olandezi care practicau acelaşi sport la momentul incidentului.

Potrivit Jandarmeriei, cei trei tineri de origine olandeză au părăsit zona marcată a staţiunii marţi după-amiază pentru a se aventura în culoarul Seuil, zonă periculoasă în care au loc avalanşe.

Avalanşa a avut loc după ce un incident similar s-a produs în staţiunea Tignes, situată tot în departamentul Savoie, marţi dimineaţa, când echipele de intervenţie au reuşit să îi salveze pe turiştii blocaţi sub zăpadă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici