ONU: Cel puţin 9.177 de civili au fost ucişi în conflictul militar din Ucraina

Cel puţin 9.177 de civili au fost ucişi în Ucraina în conflictul militar izbucnit în februarie 2022 prin invazia militară rusă, anunţă Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Drepturile Omului.

103 afișări
Imaginea articolului ONU: Cel puţin 9.177 de civili au fost ucişi în conflictul militar din Ucraina

Potrivit bilanţului realizat de Naţiunile Unite, în cele 500 de zile de conflict militar între armata rusă şi trupele ucrainene au fost ucişi 9.177 de civili, informează site-ul Tagesschau.de.

Alţi 15.993 de civili au fost răniţi în confruntările militare din Ucraina, potrivit datelor centralizate de agenţiile Naţiunilor Unite.

Înaltul Comisariat ONU pentru Drepturile Omului precizează că bilanţul victimelor civile este mai mare, întrucât nu există date exacte din toate zonele afectate de confruntări militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
onu,
ucraina,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici