Opt persoane, inclusiv cinci copii, împuşcate mortal într-o casă din Statele Unite - VIDEO

Opt persoane - cinci copii şi trei adulţi - au fost împuşcate mortal într-o casă din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv după un schimb de focuri cu poliţia, informează Fox News.

625 afișări
Imaginea articolului Opt persoane, inclusiv cinci copii, împuşcate mortal într-o casă din Statele Unite - VIDEO

Opt persoane, inclusiv cinci copii, împuşcate mortal într-o casă din Statele Unite (Foto: Captura YouTube)

Poliţia a fost solicitată sâmbătă seară la o casă din localitatea Falling Oaks, după ce vecinii auziseră focuri de armă.

În locuinţă, poliţia a găsit opt cadavre - cinci copii şi trei adulţi.

În paralel, un bărbat care se ascundea într-o anexă a locuinţei a deschis focul spre agenţii de poliţie.

Suspectul în vârstă de 49 de ani a fost arestat preventiv după un schimb de focuri în care nimeni nu a fost rănit.

"Cinci copii şi trei adulţi sunt morţi", a declarat un oficial din cadrul poliţiei din Texas, precizând că autorităţile încearcă să înţeleagă mobilul crimelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici