Parlamentul tunisian a respins Guvernul propus de Habib Jemli

Parlamentul Tunisiei a refuzat vineri să îi acorde votul de încredere Guvernului propus de Habib Jemli, astfel că partidele politice vor trebui să continue discuţiile pentru formarea unui nou cabinet, la trei luni după alegerile legislative din această ţară, potrivit Le Figaro.

125 afișări
Imaginea articolului Parlamentul tunisian a respins Guvernul propus de Habib Jemli

Sursa foto: Hepta

Guvernul respins de către Parlament fusese propus de partidul de orientare islamistă Ennahdha.

În urma unor dezbateri de lungă durată, 72 de membri ai Parlamentului au votat pentru propunerea lui Habib Jemli, 134 au votat contra şi trei s-au abţinut de la vot.

Negocierile vor continua în perioada următoare pentru formarea unui nou Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tunisia,
guvern,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici