Percheziţii în două fabrici de procesare din Marea Britanie care ar fi livrat carne de cal

Agenţia britanică pentru siguranţa sanitară (FSA) şi poliţia britanică au efectuat percheziţii în două fabrici de procesare din Anglia şi Ţara Galilor suspectate că au livrat carne de cal.

935 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în două fabrici de procesare din Marea Britanie care ar fi livrat carne de cal

Percheziţii în două fabrici de procesare din Marea Britanie care ar fi livrat carne de cal

"FSA a suspendat activitatea celor două fabrici (...), confiscând documente administrative, inclusiv listele clienţilor", a comunicat agenţia.

Scandalul din Marea Britanie s-a amplificat la începutul săptămânii trecute, când compania britanică de congelare Findus a recunoscut că, de aproximativ şase luni, există probleme cu pachete de carne care ar fi trebuit să fi fost de vită şi care erau livrate de producătorul francez Comigel. Producătorul francez Comigel a precizat că unele dintre pachetele destinate lasagna livrate companiei Findus conţineau carne de cal în proporţie de 99 - 100 %. Comigel alimentează numeroase lanţuri de supermarketuri din Marea Britanie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici