Populaţia Ungariei, consultată privind politicile faţă de imigraţie şi combaterea terorismului

Guvernul Ungariei va consulta întreaga populaţie în legătură cu politicile privind imigranţii clandestini, al căror număr a crescut în ultimul an, şi referitor la participarea la operaţiuni antiteroriste.

273 afișări
Imaginea articolului Populaţia Ungariei, consultată privind politicile faţă de imigraţie şi combaterea terorismului

Populaţia Ungariei, consultată privind politicile faţă de imigraţie şi combaterea terorismului (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Aproximativ opt milioane de chestionare vor fi distribuite în cursul lunii mai, o cifră corespunzând populaţiei adulte a ţării.

"Consultarea naţională privind abordările faţă de imigraţie şi terorism vor cuprinde 12 întrebări. Una dintre întrebări se va referi la posibilitatea de a deţine sau nu mai mult de 24 de ore imigranţii clandestini", în contextul în care Uniunea Europeană se opune unei astfel de măsuri, a declarat Zoltan Kovacs, purtătorul de cuvânt al Guvernului ungar.

Unele întrebări se vor referi la posibilitatea participării Ungariei la operaţiuni internaţionale pentru combaterea terorismului.

Chestionarele vor fi trimise prin poştă cetăţenilor care au împlinit vârsta de 18 ani - în total opt milioane de persoane - începând din mai, iar răspunsurile vor fi acceptate până pe 1 iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici